Prijs

Aantal per pagina
Sorteer op

Resultaat 1–12 van de 35 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 35 resultaten wordt getoond

’t Pömpke biedt linnenverhuur aan voor evenementen, bedrijfsborrels en meer! In ons uitgebreide linnenassortiment vindt u zeker een linnenproduct dat aan uw wensen voldoet. Voor diverse soorten evenementen bieden wij verschillende linnenproducten aan. In ons aanbod vindt u tafelrokken, stoelhoezen, servetten, statafelhoezen, tafelkleden en nog veel meer. Met onze linnen producten geeft u uw evenement sfeer. Moet de aankleding van het evenement perfect zijn? Maak dan gebruik van linnenverhuur voor evenementen bij ’t Pömpke Verhuur.

Linnenverhuur voor uw feest of evenement

Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van tafellinnen en vele bij behorende producten. Onze producten zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleuren afstemmen op uw bedrijfs- of evenementenkleur. Weet u nog niet welke linnen u nodig heeft? Vraag dan eens om deskundig advies aan onze medewerkers. Zij helpen u graag met het maken van de juist keuze!

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze producten? Neem contact op voor de mogelijkheden voor linnenverhuur voor feesten en evenementen bij ’t Pömpke Verhuur.