Prijs

Aantal per pagina
Sorteer op

Toont alle 12 resultaten

Biertafel

220cm lang – 50cm breed

4,10 excl. btw

Biertafel breed

220cm lang – 70cm breed

4,95 excl. btw

Bistro / Festival tafel

Voeg de charme van een knusse bistro toe aan uw feest of evenement met onze Bistro meubelen. Deze tafel is uitstekend te combineren met onze Bistro klapstoel.

6,25 excl. btw

Statafel LED

Voorzien van accu. Verschillende kleuren d.m.v. afstandsbediening

22,50 excl. btw

Tafel inklapbaar 60x90cm

90cm lang – 60cm breed – examentafel

1,60 excl. btw

Tafel Inklapbaar 80x120cm

120cm lang – 80cm breed

3,95 excl. btw

Tafel inklapbaar 80x200cm

200cm lang – 80cm breed

6,00 excl. btw

Tafel inklapbaar rond 150cm

150cm doorsnee

7,95 excl. btw

Terrastafel Rond Inklapbaar Granit

85cm doorsnee

5,25 excl. btw

Toont alle 12 resultaten

Of u nou een feest, evenement of receptie plant: tafels huren doet u het beste bij ’t Pömpke Verhuur. Wij zijn een toonaangevend feest en evenement verhuurder met een enorm breed en gevarieerd aantal producten voor ieder evenement. U kunt bij ons onder andere hoge tafels, bistrotafels, outdoor tafels en biertafels huren.

Tafels huren bij ’t Pömpke Verhuur

Onze medewerkers hebben met meer dan 25 jaar ervaring enorme deskundigheid in het verzorgen van de inrichting van evenementen, wij bieden dan ook diverse mogelijkheden voor feest en event verhuur. Zo kunt u bij ons terecht voor de verhuur van tafels, waaronder dinertafels, bankettafels, statafels en loungetafels. Daarnaast zijn wij u ook graag van dienst bij het opzetten van de complete inrichting van uw evenement. In overleg met u zorgen wij voor de juiste sfeer en ambiance, door het inzetten van het juiste event concept. U w wens is onze zorg.

Neem contact op

Wilt u tafels huren of heeft u interesse in het huren van ander meubilair voor feesten en evenementen? Het bestellen van deze producten is bij ’t Pömpke Verhuur eenvoudig. Heeft u interesse in een totaalconcept? Of wilt u graag wat meer informatie over onze tafels of ander meubilair? Onze ervaren medewerkers voorzien u van de beste tafels die te huren zijn en die passen bij de stijl van uw event. Neem contact met ons op. We helpen u graag.