ALLES VOOR UW FEEST OF EVENEMENT

De datum is geprikt, de locatie geboekt en de uitnodigingen zijn verstuurd. Dan is het nu tijd om de rest van uw feest te organiseren. Hoe u uw feest inricht, bepaalt u zelf. Bij ’t Pömpke huurt u alle materialen om er een geslaagde partij van te maken.

Om de honger te stillen en de dorst te lessen wilt u uw gasten natuurlijk iets aanbieden. Wordt het een lopend buffet, serveert u hapjes op de dansvloer of wilt u uw gasten aan tafel bedienen? Het kan allemaal!

Meubilair In Allerlei Soorten En Maten

Heeft u op uw locatie ook apparatuur nodig om eten te bereiden? Ook daarvoor leveren we verschillende producten.

De een is niet van de dansvloer te slaan, de ander staat liever aan de bar met zijn pilsje. Met het juiste meubilair zorgt u ervoor dat iedereen van uw feest kan genieten. Hoe richt u de feestlocatie in? Hierbij kunnen wij u van een passend advies voorzien.

Een warm welkom

Het oog wil ook wat, en een kale zaal, tent of tuin brengt uw gasten niet direct in de feeststemming. Met de entree- en afscheidingsmaterialen van ’t Pömpke tovert u iedere ruimte om in een gezellige en praktische feestlocatie. Maak bijvoorbeeld een gescheiden garderobegedeelte en verlicht de ingang met lampjessnoeren.

Hoge nood? De mobiele toiletwagen staat al klaar. Heeft de dj-installatie meer stekkers dan u ooit had gedacht? Geen probleem, met een verdeelkast of een aggregaat zit u nooit zonder stroom. Voor de koude dagen verhuren we terrasverwarmers, zodat ook de buitenruimte een aangename plek is.

Alles voor uw feest of evenement

Om het u allemaal gemakkelijker te maken, leveren we een totaalpakket aan feestartikelen en evenementenservices. Maak hieronder uw keuze.

Entree/afscheidingsmaterialen
Evenementen artikelen