Prijs

Aantal per pagina
Sorteer op

Toont alle 8 resultaten

Achterkast kratjes

Onder en bovenkast voor achter bijv. de steigerhouten bar. 220x60cm. Incl enkele decoratie items.

49,50 excl. btw

Hangtafel / Statafel Steigerhout

Statafel Steigerhout bladafmeting: 76x80cm

12,95 excl. btw
Plaatshouder

Steigerhout barkruk

Steigerhout barkruk 40x36cm

4,95 excl. btw

Steigerhout zitbank

200cm lang kan als bankje gebruikt worden bij bijv. de  steigerhout zittafel 

3,75 excl. btw

Steigerhout zittafel

Steigerhout zittafel 200x75cm

7,25 excl. btw

Steigerhouten barombouw

Geschikt voor bijvoorbeeld onze biertap verrijdbaar en/of klapbuffet

59,50 excl. btw

Wijnton / Bierton

Wijnton/Bierton t.b.v. gebruik als statafel en/of aankleding – doorsnede 70cm – hoogte 90cm

10,95 excl. btw

Toont alle 8 resultaten

Steigerhouten meubilair huren voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ’t Pömpke Verhuur aan het juiste adres. Het leuke is als u steigerhouten meubilair huurt, u ook nog eens extra duurzaam bezig bent. En natuurlijk is het vriendelijk voor uw eigen portemonnee. De look van steigerhouten meubilair is robuust, hip, stijlvol en strak vormgegeven. Door de verschillende tinten hout die gebruikt zijn, door de gebruikssporen van een vorig leven van het hout, door de strak vormgegeven robuuste lijnen van het meubilair geeft het een bijzonder leuke sfeer aan uw evenement, beurs, terras of andere gelegenheid.

Diverse meubels van steigerhout

Doordat het steigerhout tegen een stootje kan en doordat het meubel meestal robuust en stevig zijn gemaakt, kunt u uw steigerhouten meubilair vaak zowel buiten als binnen gebruiken. De stoelen en banken worden geleverd inclusief stijlvolle kussens. Andere steigerhouten zitmeubels zitten zo lekker dat u er niet eens een kussen voor nodig hebt. Wat voor meubels van steigerhout wil jij huren? U kan kiezen uit stoelen, banken, statafels, side tables, koffietafels, mooie grote robuuste eettafels, pilaren voor bloemen en nog veel meer.

Neem contact op

Bent u benieuwd hoe ons steigerhoutlijn past binnen uw event concept? Wij adviseren u graag. Voor meer informatie over steigerhoutlijn huren kunt u uiteraard ook contact opnemen met één van onze medewerkers.